От три години  ДСБ  в лицето на Йордан Иванов в

...
От три години  ДСБ  в лицето на Йордан Иванов в
Коментари Харесай

Най- добре пазената тайна на Пловдив да се разбули, нареди ВАС

От три години  ДСБ  в лицето на Йордан Иванов в Пловдив пробва да разбере истината за проваления Транспортен план и след отхвърли на общината да даде документите, от които ще стане ясно кой е подписал протокола, че работата е свършена без забележки, а тя не е, и е наредил заплащане. Върховен административен съд анулира решението на Пловдивския административен съд, което беше в интерес на общината и в този момент тя би трябвало да осветли дейностите си. Освен това би трябвало да заплати разноските по делото за двете инстанции.
Най- добре защитаваната загадка на Пловдив скоро ще стане ясна. В сигнала на ДСБ до съда се споделя, че заплащането е осъществено в нарушаване на контракта за над 8 млн лева и не са поискани неустойки в размер на към 82 000 лева дневно. Съдебната сага стартира при започване на 2018 година, откакто община Пловдив отхвърли на настояването на ДСБ да даде документите.  

От документите ще стане ясно кой е индивидът, разписал да се заплати на испанската фирма- реализатор над 8 млн лева при несвършена работа, ще се разбере дали същият човек е одобрил приемо- предавателния протокол.
Един или двама, от този факт би трябвало да се разбере за какво е направено и може би ще следва  политическа и наказателна отговорност. Освен това от организацията упорстват община Пловдив, изтървала опцията за неустойки, да натисне различен лост в контракта и да изиска гаранционно премахване на казуса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР